Prohledat tento blog

sobota 20. září 2014

My Daily Care About Face.

Dneska mám pro vás článek o mé každodenní péči o pleť. Především o pleť obličeje. Používám pár stálých produktů se kterými jsem moc spokojená. Další produkty se snažím spotřebovat a prozatím si je znovu nekoupím. Řekla bych, že jich není zase tolik. Značky, které nejvíce používám jsou Amia, Astrid, Avon, Garnier dále Aknelot a Essence. V článku se také dovíte, jak často, které produkty využívám. Tak jdeme na to.


Jaká je má pleť?
Řekla bych, že mám pleť normální. Občas mě trápí nějaký ten pupínek, ale ten brzy zmizí. Produkty, které užívám jsou určené pro můj typ pleti.

Každé ráno a večer používám pleťovou vodu/tonikum. Na vatový tampónek nanesu malé množství pleťové vody a přetřu jím celý obličej a krk. Opakuji tak často dokud není tampónek čistý. Ráno používám tonikum, protože uzavírá póry. Večer používám naopak pleťovou vodu, která póry rozšiřuje, takže si pleť přes noc odpočine a pročistí se. Tonikum i pleťová voda je od značky Amia. Jsem s ní velmi spokojená. Svůj účel splní a navíc stojí jen pár korun. Oba dva produkty jsou určené pro všechny typy pleti.


Na vyčištěnou pleť nanesu krém. Ráno nanesu denní krém a večer nanáším noční krém. Aba dva krémy jsou od značky Astrid. Krém na noční péči se jmenuje Astrid INTENSIVE multiaktivní výživný krém.  Je vhodný pro všechny typy pleti. Krém na noční péči obsahuje vitamínový koplex D-panthenol, vitamín E  a beta karoten. Krém pro denní péči se jmenuje Astrid INTENSIVE hydratační zvláčňující krém. Je určený pro normální typ pleti. Obsahuje avokádový olej. Oba dva krémy mají objem 50 ml a krásně voní. Denní krém je čistě bílý, rychle se vstřebá. Noční krém je lehce zažloutlý a pleť je po něm mastnější. Je poměrně hutný oproti krému na denní péči.


K odlíčení očí používám dvou složkový odličovač očí od Essence. Je určen k odstranění i voděodolného make-upu. Je tvořen modrou a průhlednou částí. Po zatřepání se části spojí. Dokonale oči zbaví líčení. Po odlíčení je okolí očí mastné. Obsah je 125 ml. Kupuji si ho pravidelně. Nemůžu si ho vynachválit.


Pro odstranění maku-upu používám pleťové mléko od Aknelotu. Už je skoro spotřebované. A jelikož už nemám tolik problematickou pleť, pro kterou je určené, tak přemýšlím, jaké si koupím příště. Mléko používám tak, že ho nanesu na celý obličej a krk a setřu ho vatovým tampónem. Opakuji dokud není tampón čistý. Poté pleť dočistím pleťovou vodou.


Když si myji vlasy (to je asi tak 3x až 4x za týden) používám čistící gel od Garnier. Tento čistící gel je s kartáčkem. Není vyloženě špatný, ale po použití mám sušší pleť a krém je nutností. Příště si ho znovu nekoupím.


Teď přijdou na řadu poslední dva produkty. Oba dva jsou od Avonu. Jedná se o čistící pleťový gel a peeling. Tyto dva produkty používám jednou do týdne. Častěji by se peeling neměj používat. Původně jsem měla k peelingu do sady i čistící gel, ale ten už jsem spotřebovala. Čistící gel mají jen okurkový. Předtím než provedu peeling, tak pleť důkladně vyčistím. Pokožku nechám vlhkou a nanesu malé množství peelingu. Peeling provádím krouživými pohyby. Vyhnu se okolí očí. Poté peeling důkladně opláchnu a nanesu hydratační krém.


Jaké produkty používáte vy? A jak často? Jaká je vaše oblíbená značka?

2 komentáře:

  1. Teda, je toho celkem dost :D Já používám dvoufázový odličovač nebo odličovací mléko, micelárku a krém, teď jsem si oblíbila mycí gel od Dermacolo :) Peelingy nedělají mé pleti dobře a nic moc jiného nepoužívám, protože netrpím nějakým výrazným akné :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od jaké značky máš mléko? Jsi s ním spokojená? Sháním nějaké dobré :)

      Vymazat